Jr Multisport Challenge

Drøbak Junior Multisportchallenge er vårt tradisjonsrike multisport arrangement for barn og unge. Det er en aktiv dag med moro og godt humør, rik på opplevelser for deltakerne. Det har blir en svært god tradisjon som vi nå med glede arrangerer for 6 gang.

IMG_0362IMG_0414IMG_0419IMG_0572

 

Drøbak Junior Multisportchallenge har så langt vært arrangert på Seiersten skanse i Drøbak i midten av mai. Arrangementet var en stor suksess med rundt 100 deltakende barn og unge allerede første gang vi arrangerte i 2013 og siden den gang har vi vokst til å bli et stort arrangement for mer enn 300 barn i alderen 0-16 år.

Sjekk ut vår promovideo her

Dagen begynner med Knøttechallengen der barn fra 1-11 år får løse oppgaver på poster i terrenget på og rundt Seiersten skanse. På hver post kvitteres det med et merke for gjennomført oppgave. Når tilstrekkelig antall merker er samlet på Challengekortet kan det byttes i en velfortjent medalje. Knøttechallengen pågår videre etter at hovedkonkurransen begynner.

Etter at de yngste råtassene er ferdig er det duket for juniorchallengen for ungdom i 5. – 9. klassetrinn. Her konkurrerer tremanslagene mot hverandre på tid i en gitt løype. Underveis møter de på mange utfordringer som laget må løse sammen. Konkurransen avsluttes med å forsere vår legendariske gjørmeløype før de samlet kan krysse mållinjen.

Kioskteltet vårt tilbyr mat og drikke gjennom hele dagen og bidrar til at både barn og voksne får en actionfylt,  spennende og trivelig dag ute i Frogns herlige natur.

IMG_0321

Legg igjen en kommentar