Nyhetsbrev – Januar 2014

Kjære alle multisportere

2014 er i full sving og likeså er Team Drøbak Multisport. Det er med stor iver å glede at vi allerede har hatt årsmøte med godt oppmøte og ikke minst har vi valgt et nytt styret bestående av følgende sprekinger – Gunhild Aaby Sørensen, Sissel Tandberg Tveter, John Erik Halvorsen, Tor Vidar Martinsen, Simen Kalnæs Danielsen, Ørjan Rolness, Kristoffer Woxvold og Borge Bringsværd. Vi har noen klare målsetninger for 2014 med Jr. og Knøtte Challenge den 18 mai som den store dagen for Team Drøbak Multisport.

Videre er Merrell Challenge i Sørkedalen den 24.05 og AIM Challenge på Hemsedal den 06.09 konkurranser vi ønsker å markere oss på som vi allerede gjorde i fjor. Når det gjelder AIM er vi allerede to påmeldte lag og vi ønsker jo selvfølgelig å bli største klubb i Norge igjen. Gi gjerne en tilbakemelding på om du ønsker å delta på AIM.

På det lokale plan håper vi å få med oss mange på Mosesstafetten på Oscarsborg den 04.05, Blomstermila i juni og Frogn på langs på høsten.

En terminliste for 2014 vil bli delt med dere alle etter vårt første styremøte i slutten av januar.

Vi er også veldig avhengig av å høre fra dere rundt ideer og aktiviteter dere ønsker. Vi oppfordrer folk til å ta kontakt med styret eller melde fra over Facebook. Vi ønsker en så dynamisk og åpen gruppe som mulig.

Bestilling av tøy for 2014: Vi ønsker å ta opp en ny bestilling av klubbtøy så fort som mulig. Vi tilbyr følgende – en sykkelpakke med jakke, kort sykkelbukse og jersey til 2500,- Vi tilbyr også en løpe t-skjorte i samme design til 400,- . Vi trenger en bestilling på minimum 10 av hvert plagg å håper vi får med oss mange nye til å representere oss med drakta. Alle som ønsker å bestille tøy tar kontakt med Borge Bringsværd – borgedy@gmail.com innen fredag 31.01. Se vedlagte bilder av tøyet. Når det gjelder prøving av tøyet, avtaler vi med dere rett etter den 31.1. Prøving vil bli på Bjørnstad Sport.

Team Drøbak skal være et treningsfellesskap i lokalområdet: En av våre hovedmålsetninger er å være et treningsfellesskap hvor vi både har noen fastsatte treningshappenings og at alle i gruppa avtaler treninger og inviterer til ulike aktiviteter. Her håper vi at enda flere henger seg på i 2014. Vi skal ha en ny Solbergstranda Challenge, Håøya ekspedisjon og noe mulitsport treninger for både seniorer og juniorer (i samarbeid med DFI Friidrett).

Vi har begynt med å prøve fast trening på torsdager hvor vi poster på Facebook fra uke til uke, men i utgangspunktet er det oppmøte utenfor Bjørnstad Sport, klokka 20:00.

Merrell Challenge: Vi er allerede mange som skal delta på denne 3 mannslag konkurransen. Det er 3 klasse – herre, mix og dame. Hvis noen allerede har et klart 3 mannslag så er det bare å si ifra så har vi dere i loopen. Videre, om det folk som har lyst til å delta på morsomhetene ønsker vi å få en tidlig oversikt over hvem dere er og hvilken målsetning dere har i forhold til prestasjon, så kan vi prøve å sette sammen noen gode lag. Send en email til Borge Bringsværd – borgedy@gmail.com så ser vi i styret på muligheter for lagsammensetninger. Her er alt mulig og alle kan delta.

Kontingent: Årsmøtet besluttet at vi skal ha en medlemskontingent, pålydende 100,- per medlem, 50,- for junior og 300,- for familiemedlemskap. Men det er selvfølgelig ikke slik at andre utelukkes fra noe som helst av TDM sine aktiviteter. Dette vil gi oss en liten inntekt som hjelper oss med gjennomføringen av Jr. Challenge og andre mindre utgifter. Alle medlemmer som betaler kontingent vil også få gode rabatter hos Bjørnstad sport slik alle som bestilte tøy i fjor har fått fram til nå.

Kontingent betales til konto 10803083709 fortløpende. Skriv ned deres navn og email i kommentarfeltet, så får dere en bekreftelse på medlemskap.

Trialton satsing: Selv om multisport både i konkuranseform og trening generelt er hovedfokus for TDM er det flere av oss som også satser på triatlon. Flere står nå også på trappene for å gjøre sin debut som triatleter.

Bakgrunnen for at vi nå ønsker en satsning samt innmelding av TDM i Norges Trialtlonforbund er for å få muligheten til å delta i flere av de store konkurransene som krever at man er medlem av en klubb tilknyttet NTF samt at vi vil få tilgang til lisensordningen. Kombinasjonen av svømming (ski om vinteren), sykling og løping gjør av man får trent svært allsidig og at det i tillegg er en motiverende konkurranseform som setter krav til utholdenhet, taktikk, styrke (både mentalt og fysisk) og teknikk i de ulike øvelsene. Gjennom TDM vil vi skape et godt og variert treningsmiljø som vil legge til rette for at man kan utvikle seg som triatlet og multisportutøver. Ikke minst står samhold og trivsel i fokus både hos oss og i triatlonkonkurranser. I år vil vi i TDM ha utøvere i konkurranser som Hove-tri, Oslo-tri, Østfold-tri, Aurland xtreme-tri (axtri), VM i Canada?, m.m.

Gi gjerne tilbakemeldinger på hva dere ønsker fokus på i treningen framover (svømmekurs osv), så er det enklere å imøtekomme flest mulig.

Mvh,

Styret i Team Drøbak Multisport