Nyhetsbrev – Juni 2013

Kjære alle Multisport Freunder og medsvorene

Det er på tiden med en aldri så liten oppdatering på multisport fronten for Team Drøbak.

Det har, for å si det mildt, vært en utrolig begivenhetsrik vår. Vi har deltatt i en rekke konkurranser, arrangert Junior Challenge (what a day!), fått klubbtøy og hatt mange gode treninger med en ekstra snert.

Utover våren har vi hatt deltagelse og strålende innsats på Løpebirken, Merrell Challenge i Sørkedalen med hele 5 tremannslag, Sentrumsløpet, Blomstermila, Tyrving Multisport Challenge treningskonkurranse, terrengsykkelritt og felles for de ulike arrangementene og konkurransene har vært utrolig godt samhold, tøff konkurranse og mye latter.

Klubbtøyet har kommet og det er utrolig kult å se draktene i området. Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger om tøyet, med unntak av løpetightsen, men som dere nok vet blir det en god løsning på det da Craft produserer nye for oss som kommer i løpet av sommeren.

Vi hadde ellers en helt utrolig dag den 18. mai på Seiersten skanse med Junior og knøttechallenge. Tusen takk til alle som kom av frivillige, heia foreldre og ikke minst alle som deltok. Datoen for neste års challenge er allerede satt, søndag 18.5.

Solbergstranda Challenge var også en utrolig bra treningsøkt med to timers løpetur langs vannet, intervall i bekken og ikke minst et forfriskende bad på Elleskjærstranda.

I tiden framover kan vi nevne følgende:

Våren:
Allerede på torsdag har Daniel og Gunhild tatt initiativ til en trening med start på Montessoriskolen klokka 18:30. Meld fra på Facebook siden om flere er interesserte i å være med. På lørdag tråkker mange av Team Drøbaks multisportere av gårde fra Trondheim med destinasjon Oslo. Masse lykke til!

Sommer:
Sommeren er over oss og vi håper mange benytter seg av Facebook siden for å avtale treninger. Dette er en av grunntankene til Team Drøbak Multisport og vi håper, som sagt, at flere finner treningsmuligheter med kjente og nye utover sommeren. Hvem tar utfordringen til å stelle istand en ‘spicy’ treningsøkt tidlig i Juli?
Den 29.7 planlegger vi en aldri så liten Håøya løpe og svømme challenge. Vi starter med å svømme fra Oscarsborg og til Håøya også blir det løping, øya på langs tur retur. Morten Berner skal i ilden under Norsemann og vi ønsker han lykke til med den ‘lille’ utfordringen det blir. Skulle noen ønske seg en tur på fjorden kan vi tilby trening med kayak og dobbeltsculler på Elleskjær.

Høsten:
Høstens mange gleder står bare å venter på at Drøbaks mulitsportere skal sette farge på konkurransene. Nevnes kan Birken, Aim Challenge (her er vi allerede 6 tomannslag) på Hemsedal, fjellgruppas tur i fjellheimen i september. Hvem tar utfordringen om å få med en gjeng på trening fram mot Oslo Maraton?

Hvis dere lurer på noe rundt de kommende arrangementer tar dere bare kontakt.