Nyhetsbrev – mars 2013

Hei igjen alle multisportere!

Trene sammen – flott at flere poster på Facebook for å få med seg folk på treningsturer. Dette er fortsatt litt i sin spede begynnelse, men vi har helt klart fått til flere gode økter, og mange flere skal det bli. Det er en kanon måte å motivere seg på, bli kjent med nye folk og samtidig få en god treningsøkt.

Bekledning – prøveeksemplarene har kommet, blitt godkjent og alt er sendt til produksjon. Levering 6-8 uker fra 1 mars. Det ser veldig lovende ut og tøyet er superbehagelig.

Terminliste – gå inn på www.teamdrobak.no for å se terminliste over mange av arrangementene som Team Drøbak Multisport er med på denne sesongen. Det er første sesong og det hadde vært gøy om vi virkelig setter farge på ulike arrangementer og konkurranse med tøyet og navnet vårt. Når er det bare å sette seg noen målsetninger og melde seg på. Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hva du ønsker å være med på, så vi kan ha en oversikt og samordne/samarbeide om de ulike arrangementene og konkurransene.

Tilbakemeldinger – Team Drøbak ønsker å være en gruppe som alle er med på å forme. Om det er andre arrangementer som bør komme inn på terminlisten så si ifra.

Drøbak Junior Challenge – 18. mai skal vi arrangere en junior challenge på Seiersten skanse og vi håper så mange som mulig tar med seg familien og lager en knall dag for de yngre. Vi ønsker å lage en et arrangement for de aller minste med et veldig uformelt preg og en litt mer krevende multisport konkurranse for de litt eldre barna. Mer info kommer etter hvert og vi ønsker at flere melder interesse og kanskje ønsker å bidra med arrangementet. Så hold av datoen. Dette er Team Drøbaks første arrangement!

Borgertoget – vi prøver å få til en gjeng som stolt viser fra våre nye drakter og allsidigheten bak oss alle. Si ifra om du har lyst til å gå i toget med oss, voksne som barn.

Sobergstranda Kick off! – den 28/4 blir det en litt lengre treningsøkt med utgangspunkt i en løpetur som vil by på ulike utfordringer. Vi starter på Elleskjær klokka 10:00 med løpetur langs vannet, bort til Solbergstranda også begynner vi å ta oss opp Solbergbekken og opp til Røys med utfordringer underveis. Her er alle velkomne og vi håper så mange som mulig samles. Hold av datoen!

Merrell Challenge – arrangørene har enda ikke kommet opp med en dato, men det skal ikke være langt unna. Det blir i slutten av mai/begynnelsen av juni.

Hilsen Team Drøbak Multisport